Este vorba despre jocul VirtConomics,unde inregistrarile se fac doar pe baza de invitatie..Platforma este similara cu cea din anno1777(cei care au testat anno stiu despre ce vorbesc),dar banii se fac mai rapid si incepatorii au o sansa reala de dezvoltare...Cu cateva clickuri si o administrare buna puteti face de la 20 de euro pe luna pana spre 500 si chiar mai mult, totul depinde de tine...
VirtConomics este un simulator al unei economii reale, ce poate fi accesat cu orice browser. Nu necesita instalarea unor programe aditionale pe calculatorul dvs. pentru a putea fi jucat. La inregistrare, jucatorii devin antreprenori, putand sa planifice intalniri de afaceri, sa se angajeze la diferite companii, sa-si deschida propriile companii, castigand bani virtuali, ce vor putea fi transformati in bani reali.
Cu putina rabdare si activitate pe joc, veti ajunge sa scoateti bani reali prin apasarea catorva clickuri pe zi ! NU va costa nimic si NU esti obligat sa bagi nici un ban in joc ! Cei care stiu sa-si administreze timpul in joc si se tin de treaba pot ajunge sa faca bani destul de frumosi..
Repet, jocul se face doar pe baza de invitatie si daca nu va inregistrati de la mine va repartizeaza automat la un alt user si nu veti avea nici un avantaj,ba chiar veti avea dezavantaje..Cei care se inscriu de pe link-ul meu ------ adf.ly/6wcVs
--------- vor avea parte de un tutorial despre ce trebuie sa faca si cum sa faca sa obtina profit in cel mai scurt timp posibil.
Daca v-ati inregistrat contactati-ma la ID : me_mihai7